Thursday, December 3, 2009

Cu foarte mult drag ma dezamageste idea ca traiesc intr-o tara in care literalmente se poate orice. Daca nu ma crezi cauta orice clipulet de pe Youtube in care avem caroserie de Dacia montat pe o caruta sau babute care stau ornamentate pe gardul de la casa uitandu-se la SUV-urile, proprietarii carora (desi) plang de criza financiara ataseaza benzinaria dupa masina de 20+ de mii de EURO si fac turul europei.

Avem preturi constant in crestere, taxe care dispar cum sunt platite, o autostrada de 10 ani in constructie la care ne minunam ca in sfarsit am ajuns la 42 de km, politica pe toate paginile principale din ziar, spectacol peste spectacol cu Monica Columbeanu si multi, multi si inca si mai multi prosti care se uita cu atata interes la toate astea.

Ma intreb daca viata din tara asta e atat de neinteresanta incat suntem fortati sa ne uitam cu drag la toate cacaturile astea. Daca suntem chiar asa de lipsiti de momente interesante in propria noastra viata incat ne curg balele la cum nu stiu care milionar sau miliardar si-o bagat mandria in gura lu' "aia". Oare cum ar fi daca toti ne-am apuca de munca, daca ne-am ajuta reciproc in viata si daca am avea un sistem bugetar functional? Suna foarte SF, nu-i asa? Ei, uite ca la restul lumii cu chiu si cu vai a iesit miscarea.

Prostia e omniprezenta. Nu suntem singurii care cad in prapastia stupiditatii dar suntem dominanti in subiect pentru ca la noi incepe de la varful piramidei. Si cum sa nu fie asa din moment ce avem preoti, frate cu Isus care-si depun cererea pentru candidatie la presedintie? Singura fericire ce primesc din tot rahatul asta e faptul ca seara cand ajung acasa de la lucru rupt de oboseala, am ceva de care sa rad jumat de ora pana adorm. Sugestia mea este sa facem un corporate rebranching, ne aliam cu tara care a cumparat pana acum cea mai mare parte din tara asta si dam cu curul de pamant de fericire daca ajungem sa fim al 51lea stat al Americii in loc sa devenim o parte a Italiei.

Iubesc tara asta ca-mi da ceva de urat.
Cheers.

0 comentarii:

Post a Comment