Tuesday, December 8, 2009

10 pasi la fiecare 10 ani mergand 10 metrii. Acesta-i definitia mea pentru tara mea minunata.

Nu. Nu ma refer la faptul ca suntem incapabili sa gasim oameni politici de calitate sau la faptul ca suntem o tara incapabila de a crea un plan de structuralizare consistenta. Nu. Ma refer la ceva mult mai banal dar care de cativa ani ma scoate din sarite.

Suntem printre ultimele tari care primesc filmele noi. Cand restul inca era ocupat cu ultimul film Terminator, noi inca nici nu am auzit de lansarea lui. Sunt sigur ca multi dintre voi ati auzit de filme cum ar fi "9", "Sherlock Holmes" sau "Daybreaker". Si eu am auzit avand darul mistic numit internetul. *spooky*

Dar problema mea este ca cinematografele inca nu au auzit de ele si asta confirma bancul vechi romanesc.

Catastrofa globala. Supravietuitori putini. Cei care reusesc sa supravietuiasca urca intr-un avion si incep sa caute alti supravietuitori. Cauta zile intregi, deja stau pe ultimul strop de benzina cand unul dintre ei vede lumini. Coboara si se uita mirati la lumini, civilizatie, un oras intreg neafectat de catastrofa. Merge presedintele statelor unite (supravietuitor find, normal) la un localnic si-l intreaba "Domnule, unde suntem?" la care acesta-i raspunde "In romania, sefu'."
El presidente sta mirat vreo 2 minute dupa care zice "Incredibil. Dar cum e posibil ca sa nu fiti afectati. Era un razboi nuclear, etc,etc..." la care romanul "Eeeei sefule. Pai sti tu, noi romanii suntem cu 20 de ani in urma.".



Si astfel dragi copii am ajuns o tara care descarca torrente la greu si preferam sa ne uitam a filme acasa decat sa mergem la cinema deoarece, hai sa fim seriosi, cine are atata rabdare sa mai astepte 6 luni sa vada un film pe care ulterior o sa injure jumatate de saptamana.

La anu si la multi ani copii.

0 comentarii:

Post a Comment