0 comentarii Friday, March 6, 2009

Dragi copii si spectatori trecatori; si aici cu foarte mare indulgenta zic COPII deoarece e vorba de o generatie mai batrana pe care ei n-au de unde sa o cunoasca cu adevarat. Iata suntem aici iar in prag de primavara si stau si ma uit afara pe geam cu replica memorabila "Si tot astept sa mi se-ntample ceva".

Haideti sa va spun o poveste despre timpuri de demult pe care cei cu care am experimentat-o imi amintesc cu drag (sau macar o senzatie de melancolie). Vremea in care betia era o conventie zilnica, cand a cunoaste oameni noi era o obligatie......vreme cand berea la halba te costa 19.000 oameni buni! NU, nu e nici o greseala de tipar, chiar am avut seri de betie in care rupeam orice bariera biologica.

Poate unii sunt prea tineri sau prea tarziu ajunsi in Cluj pentru a avea vreo idee despre localuri precum Zoro sau Music Pub (the real shit), niste localuri in care metalele erau la putere si dintr-un capat al localului in altul ajungeai in jumatate de ora ca dadeai mana cu fiecare persoana si primeai 5 beri (chiar erau seri in care am ajuns in capat de bar gata beat) si cel mai fain era ca nu erau probleme de grupulete diferite pentru un motiv foarte simplu: NU ERAU GRUPULETE. Motto-ul nostru zilnic "If you can drink as much as I can you're my friend." Poate gresesc aici dar sunt aproape sigur ca nu se aduna peste 100 de persoane pentru a discrimina si a face misto unul de celalalt.

Asadar, ce pula mea s-a intamplat cu lumea asta? Raspuns simplu: Cu timpul a inceput sa apara lume noua care stia cum sa distruga tot cheful, lume care a reusit sa ne dea pe toti afara din barurile preferate, lume care trebuia sa se dea in spectacol pana primea o palma si s-o dus plangand la altii in orice eventualitate rupand legatura pe aici pe acolo. Acum barurile bune au fost inchise sau vandute (ca metalarul nu bea nimeni asaca cine sa plateasca factura?), Mateiul a devenit un punct de intalnire de unde se indreapta la cele mai infecte localuri posibile si aici ma refer la localul nostru miraculos tinut in beci (nici nu trebuie sa dau nume si nu, not Janis, the other one) in care seara dupa seara se aduna lume de tot felul (aici ma refer doar la unii....cine nu se simte sa fie fericit....Live long and prosper).

Deci dragi copii acum stiti cum a fost inainte sa veniti si puteti sa multumiti persoanei de langa voi ca ati reusit sa stricati distractia tuturor si ca ati pierdut voi orice parte din ea.

Cheers mother fuckers.