Tuesday, April 3, 2007

A trecut ceva vreme de când am scris ultima oară aici. Dar nu are nimeni cu ce să comenteze. Am presimitirea că majoritatea trece cu vrederea blogurile (la alţii trec eu cu vederea că scriu versuri sau repetă o zicală mai veche sau o frază memorabilă de la un personaj istoric ca plantele, fără rost şi fără personalitate). Sincer nu mă mir că nu se uită nimeni. Majoritatea persoanelor sunt atât de închişi în prostia proprie încât se uită mai repede la un sân sau un cur decât să vadă dacă persoana are ceva de zis sau nu. Comentariul şi intelectul în secolul XXI a ajuns aproape inexistent. Asta se poate folosi ca punct de reper la toţi tâmpiţii care mi-o zis "Da' s multe bunăciuni. Ia-ţi una.". Nu vreau să trăiesc 10 minute lândă o toantă de gradul 10 pe scara Richter pentrucă "e bună rău". Sincer prefer o labă de 30 de secunde şi să trăiesc cu gândul că aud tâmpenii de la unu' sau una decât să mă spăl de prostia unei toante în baia de acid.
Mai conclusiv nu vreau să scriu aici pentrucă detest porcăriile cazului majoritar. Pentrucă sunt sătul de proşti infecţi care vin şi nici nu se uită la ce scriu sau dacă măcar am scris (aici aduc referinţă şi la alţii care mai au ceva de zis). Sunt aici pentrucă mai am prieteni şi sper că în unele colţuri a lumii oamenii au fost scutiţi de prostie. Nu prea scriu aici pentrucă vă urăsc pe voi cei majoritari cu VISE, subliniat cu caractere mari şi groşi, pentrucă visaţi despre maşini, bani şi "gagici" fără să ştiţi o boabă de română. Voi cei mirifici care ulterior cu orgoliul vostru de român ajungeţi să fiţi corectaţi in erorile gramaticale de către un maghiar. Voi care staţi şi mă disperaţi zilnic cu telefoanele voastre mobile puteţi să şe băgaţi în locuri mai întunecate. Voi cu "gagici" puteţi să le păstraţi. Dacă nu mor înainte să le futeţi o să muriţi deodată cu ele de la ceva boală chinuitoară.
În concluzie, nu prea scriu aici pentrucă vă detest pe cei menţionaţi. Pentrucă vă urăsc atât de mult încât dacă aş începe să scriu despre asta (şi mă preocupă destul de mult) aş primi 10 ani de închisoare pentru cuvintele şi frazele folosite.

PUNCT şi de la capăt.

0 comentarii:

Post a Comment